Műteremből a naplementébe – portrék egy tehetséges énekesnőről.

Ha követsz a közösségi oldalakon, biztosan tudod, hogy mennyire fontos számomra a zene. A fotós karrierem koncertfotózással indult, abban a környezetben tanultam meg igazán alkotni, komponálni, tudatosan kezelni a kezemben lévő technikát. Hogy jön ehhez a témához Zsófi? Olvass tovább és kiderül. 🙂

Minden évben nagy izgalommal veszek részt a Kőbányai Zenei Stúdió tanévzáró gálakoncertjén. Elképesztően tehetséges fiatalokat látok, hallok a színpadon, ennek ellenére a zenész “szakmában” érvényesülni legalább olyan nehéz, mint fotósként. Úgy gondoltam, hogy megpróbálok picit segíteni azzal, hogy egy végzős diáknak felajánlok egy portré fotózást, hogy a leendő sajtómegjelenéseihez profi képeket tudjon küldeni. Az iskola vezetősége segített a döntésben, Karikó-Tóth Zsófit választottuk. Volt szerencsém a gálán és korábban az Élő rocktörténelem c. előadáson is meghallgatni, gyönyörűen énekel. Szívből kívánom neki, hogy énekesnőként érjen el mindent, amire vágyik. Ha valaki, akkor ő megérdemelné.

A felajánláshoz csatlakozott Gercosz Henriett, make-up artist, aki egy csodaszép természetes hatású sminket készített Zsófinak.
A műtermi rész után a natúr smink kapott egy kis extra csillogást, hogy a naplementében még látványosabb legyen.

Zsófival egyeztettünk a fotózás előtt, nem klasszikus portrékat szeretett volna. Persze készült olyan is, de alapvetően laza, felszabadult, “a természet lánya” hangulatú képek inspirálták ezt a projektet.

Úgy gondolom, a tervet sikeresen teljesítettük. 🙂 Sőt, Zsófi több arcát is megmutatja a fotósorozat és ezért jó igazán: hol a játékos lányt, hol a gyönyörű, magabiztos nőt láthatjuk.

Írta: Nerpel Nikoletta/ Fotográfus/ nerpel.niki@gmail.com/ http://www.nerpelfoto.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s