Megnyitott Anita Pasztor showroomja – én pedig lefotóztam :)

Imádom a szép ruhákat! Viselni is, de a fotózásuk legalább akkora örömet okoz, mintha végigvonulnék bennük a vörös szőnyegen. Éppen ezért nagyon örültem, amikor Pásztor Anita megkért, hogy fotózzam le az újonnan megnyílt showroomját, telis-tele álomszép, egyedi darabokkal.

Kislány koromban nagyon vártam az esküvőket. Gyakran voltam koszorúslány, imádtam a habos-babos, tüllös, fodros, hercegnős fazonokat. A legjobb része a dolognak az volt, amikor elmentünk anyuval ruhát választani. Több bevált helyet tudtunk a környéken, szerettem végigjárni a szalonokat, fölpróbálni rengeteg szebbnél szebb ruhát. Mintha az ember néhány órára csodaországba kerülne. Ezeket az emlékeket idézte fel az Anita Pasztor Showroom: egy cseppnyi csoda, álomvilág a budai hegyekben.

Nem csak a szalon, hanem a ruhák, bútorok részletei is vonzó fotótémának bizonyoltak. Mindenféle textúra megtalálható itt, amit imádok fotózni: 3D csipkék, gyöngyök, tüllök, hímzések, faragások.

Ha szeretnél még több fotót nézegetni Anita ruháiról, akkor látogass el a weboldalára, vagy tekintsd meg Facebook és Instagram oldalát.

Írta: Nerpel Nikoletta/ Fotográfus/ nerpel.niki@gmail.com/ http://www.nerpelfoto.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s