A 3 legtöbbször megjelent fotóm – talán te is találkoztál velük… :)

Szerintem minden fotós vágyik arra, hogy a képeit ne csak ő posztolja ki ide-oda, hanem megjelenjen szerte az interneten, sőt tovább megyek, plakáton, könyvborítón, lemezborítón, stb. Amikor elkezdtem fotózni, nagyon vágytam én is ilyesfajta megjelenésre, úgy voltam vele, hogy bárhol megjelenik, én már boldog leszek. Akkor is, ha alig látja néhány ember. Telt-múlt az idő, néhány fotóm megjelent online magazinokban, sőt még nyomtatva is kisebb méretben, cikkek mellett. Persze akkor ez már nem volt elég. Sosem az. Ezt már megtanultam. 🙂 Mire elérsz valamit, már nem is olyan nagy dolog, mint amilyennek akkor tűnt, amikor elkezdtél rá vágyni. De ha belegondolok, ez hajt előre, sosem elégszem meg azzal, amit tudok, ameddig eljutottam, mindig szeretnék fejlődni, keresem az új kihívásokat.

Na akkor a rövid bevezető után – amiből kiderült, hogy örök elégedetlen vagyok és ez jó – nézzük azt a 3 képet, amibe talán te is belefutottál már.

A fotó, amivel jelenleg tele van Budapest.

Bizony, ez a Koncz Zsuzsáról készült portré az én művem és jelenleg napi szinten futok bele. 🙂 Vagy könyvesboltokban (Zöldi Gergely-Koncz Zsuzsa c. könyv), vagy plakátokon, hiszen mindjárt itt a nagy Aréna koncert, amit ezzel a fotóval hirdetnek. A fotó megjelent egyébként korábbi koncertplakátokon is, még az eredeti háttérrel, viszont az Aréna plakáton kicserélték a hátteret, ez ne tévesszen meg senkit, ugyanarról a képről van szó. 🙂 Jah és hamarosan megjelenik más formában is, de ez még titok. 🙂

Gourmet kampány Kulcsár Edinával, váratlanul

Kezdjük azzal, hogy nem engem kértek meg a kampány fotózására, ezért is volt emlékezetes az eset. Viszont a kollégám, aki egyébként barátnőm is, lebetegedett a fotózás előtti napon. Először abban maradtunk, hogy csak segítek neki a fotózáson, de aztán a fotózás napján, olyan hajnal 4 körül kiderült, hogy annyira rosszul van, hogy nem tudja megcsinálni a fotózást. Gyorsan összeszedtem magam, hogy az irreálisan korai kezdésre beérjek Budapest belvárosába Leányfaluról. A koncepcióról nem sok fogalmam volt, hiszen nem számítottam arra, hogy a fotózást végül egyedül kell megcsinálnom és nem csak asszisztens leszek. De végül minden jól sikerült, Joy cica is nagyon jól viselkedett és az összes tervezett beállítást megvalósítottuk – időben, csúszás nélkül.

“Műtermi” zenekari fotó a Budakalászi Művelődési Ház öltözőjében

Régebben nagyon sokat fotóztam koncerteken. Mondhatni, a koncertek miatt kezdett érdekelni a fotózás. Mostanában a zord metálzenekarok helyett inkább szép hölgyeket, divatot, portrékat fotózom, de voltak idők, amikor fekete hajjal, szintén fekete rocker szerelésben, az első sorból koncerteket fotóztam. Na valamikor ebben az időszakban készült ez a fotó is. A KISS Forever Band zenekar már készen állt a koncertre és szerettek volna egy csoportképet az öltözőben. A helyszínnek nagyon szép tágas öltözője van, és találtunk egy homogén fehér falat is. Volt nálam vaku is, így érhettünk el közel olyan hatást, mintha műtermi lenne a kép.
Összeszámolni sem tudom, hogy hány koncert plakátjára került ez a kép, szerte Európában. Sőt, zenekari póló is lett belőle, megjelent itthon és külföldön újságokban, magazinokban. Döbbenet, pedig egy öltözőben készült. 🙂

Ugye te is találkoztál már valamelyik képpel a három közül? 🙂 Írd meg kommentben, hogy hol láttad. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s