A legszebb szabadtéri helyszínek tavaszi fotózásokhoz

Idén először a reggeli kávémat a teraszon fogyasztottam el. Sőt, a napokban már gyalog intéztem a napi bevásárlást is, olyan szép, napsütéses, tavaszi idő lett hirtelen. Elérkezett az idő, hogy kimerészkedjünk fotózni. Éppen ezért, kedvcsinálóként összegyűjtöttem néhány kedvenc szabadtéri fotós helyszínemet, ahol szívesen készítek rólad is csodaszép portrékat.

  • Kisoroszi, Sziget-csúcs – VÉGTELEN NAPLEMENTÉK

Az egyik kedvenc helyszínem. Változatossága miatt a női portrétól a jegyes-és esküvőfotózáson át egészen a zenekari fotózásig bármi megvalósítható a környéken.

  • Tahitótfalu – Tótfalu – A VIRÁGBA BORULÓ

Útban Kisoroszi felé rendszeresen megállunk Tahitótfaluban fotózni. A település határában évszaktól függően pipacs-és repcemező, napraforgó-és búzatáblák találhatóak.

  • Leányfalu, Sorg villa – HERCEGNŐKNEK

A leányfalui utcafronton korabeli kovácsoltvas kapukkal megszakított, ódon kőkerítés sejteti, hogy valami egyedi rejtőzik a falak mögött. Az elfeledett nemesi birtok rendszeresen ad otthont esküvőknek és esküvői kreatív fotózásoknak, de hercegnős, önbizalom növelős fotózásokhoz is tökéletes.

  • Szentendre, Óváros – A ROMANTIKUS

Romantikus & rusztikus, elsősorban jegyesfotózásoknál szoktam ajánlani, de női portré fotózások csodaszép helyszíne is lehet. Imádom a szűk utcácskákat, a házfalakra futó borostyánokat és a régi udvarokat. Szentendrén bármerre néz az ember, fotótémába botlik.

  • Budapest, Margitsziget – A SPORTOS

Legutóbb akkor jártam itt, amikor a Chameleon Sport & Fitness új kollekcióját fotóztam. A modern részek váltakoznak a természetközeli csodákkal, sportfotózásra, női portréra, családi-és kismama fotózásra ideális.

  • Budapest, Várkert Bazár – NŐIESEN ELEGÁNS

A Várkert bazárban fotóztam már esküvőt, készítettem jegyesfotókat, de a legemlékezetesebb egy csajos, barátnős, vidám délután volt, amit bármikor szívesen megismételnék. A lányokkal egyébként bebarangoltuk az egész területet, készültek közös és egyéni portrék is.

Fotók: Nerpel Nikoletta / nerpel.niki@gmail.com/ http://www.nerpelfoto.hu

A blogon található fotók felhasználása kizárólag a szerző és a modell írásos engedélyével lehetséges!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s